Etusivu Tekniikkavakuutus Kodinkonevakuutus Rallivakuutus

Arvot ja eettisyys

Asiakas on meille tärkein. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaamme hankinnoille lisäarvoa ja tarjota asiakkaamme tarpeita vastaavia palveluita ja tuotteita. Ilman asiakasta ei ole meitä.

Avoimuus. Meille on ehdottoman tärkeää, että toimintamme on avointa, rehellistä ja luotettavaa. Vakuutusehdot ja kattavuustiedot ovat aina helposti esillä kotisivuillamme, jotta asiakkaamme voivat tutustua niihin jo harkitessaan vakuutustamme ja viimeistään sitten, kun asiakkuus on jo syntynyt. On reilua kaikille osapuolille, että puhutaan oikeasta tuotteesta oikealla nimellä. Näin ei synny virheellisiä käsityksiä eikä pettymyksiä yhdellekään osapuolelle. Pelataan sääntöjen mukaan, se on kaikkien etu.

Kehittyminen. Yrityksemme muodostuu ihmisistä. Opimme kokemuksistamme ja kehitämme toimintaamme sen pohjalta. Kasvamme ja opimme jatkuvasti niin yksilöinä kuin yrityksenä. Haluamme ravistella asennetta vakuutusalaa kohtaan, niin omaamme kuin yleistäkin. Olemme avoimia mahdollisuuksille. Hyödynnämme vahvuuksiamme ja etsimme jatkuvasti uusia kannattavia ideoita.

Vastuu. Kannamme vastuumme lupauksemme mukaisesti. Pyrimme kaikkia osapuolia kunnioittaviin sopimuksiin ja sitoudumme tekemiimme sopimuksiin asiakaslupauksemme lunastamiseksi.

Onnistuminen. Toimintamme perustuu luottamukseen kaikkien osapuolien välillä, ei vain yksipuolisesti vaan kaikki huomioiden. Kunnioitamme ja arvostamme asiakkaitamme ja teemme yhteistyötä saavuttaaksemme yhteiset tavoitteet. Vain yhdessä voimme onnistua. Mottomme onkin:

Haluamme olla reilu kumppani kaikille osapuolille. Samaa odotamme kumppaneiltamme.